DUVAR KORUMA PROFİLLERİ

 
C/S GROUP, Kuzey Amerika, Asya ve Avrupa’da da üretim yapan ve 18’i aşkın ülkede dağıtımı olan küresel bir kuruluştur. 50 yılı aşan yaratıcı tecrübe ve 70’i aşkın kayıtlı patenti ile C/S GROUP projelere dünya klasmanında çözümler getirmektedir. 
 
C/S GROUP / Fransa ürünü C/S ACROVYN® vinil akrilik duvar koruma profilleri yatay ve düşeyde duvarları darbelerden korumak amacıyla kullanılırlar. 
 
 
 
Ürün Paleti:
 
   - Köşe koruyucular 
   - Duvar çarpma bantları 
   - Duvar tutunma ve çarpma bantları
   - Otopark duvar koruma profilleri 
 
Kullanım Alanları:
 
Başta hastaneler olmak üzere yoğun trafiğe maruz kalan binalarda korumaya ihtiyaç hissedilen her mahalde kullanılabilir.
 
Yüzey:
 
Vinil akrilik kaplamanın yüzeyi kesikleri, darbeleri ve kiri göstermemesi amacıyla dokuludur.
 
Renk:
 
30 standart renk seçeneği vardır. Bunun dışında bazı modellerde ahşap ve metal desenler de bulunmaktadır.
 
Teknik Özellikler:
 
Profillerin üzerlerindeki vinil akrilik malzeme, dokulu yapısı ve malzeme et kalınlığındaki renk homojenliği ile kesik ve eziği maskeler, belli etmez yapıdadır. Aynı zamanda temizlik kimyasalları ve deterjanlara dayanıklı; Fransız-M1, İngiliz-BS 476, DIN 4102-B1, ABD-ASTM E84 yangın dayanımı standartlarında, alev yürümez özellikte, yüksek UV dayanımında ve renk solmazlığında, bakteri ve mantar inhibitörlü olup, Yapıştırma olanların dışındaki ürünlerde alt konstrüksiyon alüminyum olup, ekstra dayanıklılık ve kalıcılık sağlar.
 
Profiller bitiş uçları ve diğer aksesuarları ile temin ve monte edilir. Yatay profiller 4 metre, düşey profiller 3 metre standart boydadır.
 
Çarpma bantları ve tutamaklı bantlardaki kesiksiz darbe yutucular, darbenin enerjisini emip dağıtarak hem duvarı, hem de çarpan nesneyi maksimum seviyede korur.
 
Bakım ve Temizlik:
 
C/S Acrovyn® profiller bilinen tüm deterjanlarla, suyla ve buharla temizlenebilirler. İstendiğinde profillerin üst vinil akrilik kapakları değiştirilebilir.